Diensten

Neem contact met ons op via 058 2880 680 om een afspraak te maken. Voor service bent u bij mij aan het juiste adres. Ook de goed uitgeruste werkplaats draagt eraan bij dat vrijwel alle merken auto’s kunnen worden behandeld. Wij doen onder andere:
Reparaties, Grote en kleine beurten, Schade afhandeling, Advies, Bemiddeling bij aan/verkoop

Over ons

Autoservice Markar staat garant voor kwaliteit en daardoor ook zekerheid.  Dat service hoog in het vaandel staat wordt bevestigd door de vast opgebouwde klantenkring. Autoservicer Marker is inmiddels een begrip in Leeuwarden, als auto service bedrijf leveren wij full-service en onderhoud voor uw auto afgestemd op uw wensen. Betrouwbaar en snel verrichten wij de benodigde handelingen aan uw auto en geven u advies waar nodig. Uw auto is bij ons in goede handen!

Afspraak maken

Autoservice Markar

Adres: Neptunusweg 36e
Postcode: 8938 AA
Woonplaats: Leeuwarden
Tel: (058) 2880 680
GSM: 06 430 875 63

Lees hier wat klanten over ons zeggen

Super!

5,0 rating
27 oktober 2019

Bedankt voor de controle van mijn auto! Ik kon met een veilig gevoel op vakantie!

Pietro

Service!!!

5,0 rating
11 oktober 2019

Markar denkt mee! We bellen over wat er met de auto moet gebeuren en hij denkt mee over hoe we dat het beste kunnen verhelpen/onderhouden. Je kan op hem rekenen! Ook laat hij me meekijken naar de eventuele problemen en legt uit wat er gebeuren moet om alles zo optimaal mogelijk te krijgen. Bedankt Markar!

Ella

 

Heeft uw auto onderhoud nodig?

Voor service bent u bij mij aan het juiste adres. Ook de goed uitgeruste werkplaats draagt eraan bij dat vrijwel alle merken auto’s kunnen worden behandeld

Onze werkwijze

Het is natuurlijk zeer belangrijk om uw APK op tijd te laten gebeuren, zowel voor het milieu, als uw eigen veiligheid. Als u uw voertuig bij Markar Autoservice laat controleren, kunt u verwachten dat we altijd zeer nauwkeurig te werk gaan. 

Laat uw auto-onderhoud over aan Markar Autoservice. Wij zorgen er voor dat dit altijd op vakkundige wijze wordt uitgevoerd. Wij kunnen ieder merk auto onderhouden en zorgen ervoor dat u nog jaren lang met plezier van uw voertuig kunt genieten.

Autoservice Markar

Adres: Neptunusweg 36e
Postcode: 8938 AA
Woonplaats: Leeuwarden
Tel: (058) 2880 680
GSM: 06 430 875 63