Alle uitlaten die Autoservice Markar verkoopt, zijn gemaakt volgens de merkspecificaties van de autofabrikanten. Zo bent u verzekerd van het perfecte uitlaatsysteem voor uw auto.
Of het nu gaat om een uitlaatdeel of een compleet uitlaatsysteem. Autoservice Markar kan alle merken en typen uitlaten direct vervangen, zodat u weer snel en voordelig de weg op kunt.

Uitgebreide garantie op nieuwe uitlaat
U krijgt op alle uitlaten standaard twee jaar garantie. Op zoek naar goedkope uitlaten of uitlaat delen? Bij Autoservice Markar bent u er van verzekerd dat u nooit te veel betaalt:

Uitlaatdelen:
In de loop der jaren kunnen er verschillende defecten en/of vormen van slijtage aan het uitlaatsysteem ontstaan.
A: De pakkingen die voor afdichting zorgen, kunnen gaan lekken.
B: Ophangrubbers kunnen als gevolg van uitdroging breken of afscheuren, waardoor het uitlaatsysteem of een gedeelte daarvan kan afbreken.
C: Scheidingsschotten en doorvoerbuizen in de dempers kunnen als gevolg van corrossie los gaan zitten of afbreken en daardoor een hinderlijke rammel veroorzaken.
D: Demperbeugel(s), voor ophanging van de uitlaatdemper, kan als gevolg van corrosievorming afscheuren, waardoor de demper kan afbreken.
E: De agressieve zuren en condensvorming die bij het verbrandingsproces in de motor vrijkomen, blijven ten dele achter op de laagste punten in de uitlaatdempers en veroorzaken een verhoogde corrosieslijtage van binnenuit.